Yik mun, tanjung malim

Share Button
live blogging,handphone 

Live update: 16 May ’11, 1.26pm MYT| From: Nokia 6120 Classic | Author: Azwan Anuar

Hari ni aku bercuti. Ada urusan di ptptn. Selesai urusan aku n wife ke tanjung malim untuk lunch. Jauh gile kami lunch.Kami makan di kedai yik mun yg femes dgn kuih pau termasyhur tanjung malim. Aku order nasi goreng cina, wife order mee kari. Sedap gak mee karinya.

Share Button

►► Hebat ! Sistem Akaun Guna MS Excel ◄◄

6 Responses to Yik mun, tanjung malim

  1. Ali ridha May 19, 2011 at 11:32 am #

    lama tak makan nasi goreng cina.
    pau tu tiada masalah sangat.pasar
    malam kawan aku, 3 kali seminggu.
    kalah pasar malam jelapang ipoh.hehe..

    • azwan May 24, 2011 at 4:15 pm #

      apa ada kat pasar malam kawan ko tu? 3 kali seminggu ke pasar malam nya.

  2. SobriMansor May 21, 2011 at 1:28 pm #

    Kat mana kedai nih. Macam teringin je nak cuba resipi kat sini

    • azwan May 24, 2011 at 4:17 pm #

      senang je nak cari kedai ni. kat simpang empat nak pergi ke UPSI tanjung malim

  3. titan May 30, 2011 at 11:17 pm #

    hehe..senang aje nak masak nasi goreng cina ni. masa study dulu, rajin gak masak..tapi sekarang..punya la malas. haha..

    • azwan May 31, 2011 at 10:50 am #

      masa study dulu rajin masak sebab nak saving. tapi bila dah kerja, dah ada duit, semua beli je. betul tak :)

Leave a Reply

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing