Hari Ibu 365 Hari

Share Button

image

Ada yang kata, tak boleh sambut hari ibu atas sebab tertentu. Tapi kalau niat kita nak meraikan ibu sendiri pun salah ke?

Apa yang penting ialah niat. Kalau niat nak meraikan ibu sendiri apa salahnya. Dalam 1 tahun, cuma 1 hari je digunakan untuk meraikan ibu dengan special. Tak salah kan?

Bagi yang masih ada ibu, hargailah dirinya sebaik munkin. Bahagiakan lah dirinya, hidup anda juga akan bahgia.

Selamat hari ibu buat semua ibu-ibu di dunia ini.

►► Hebat ! Sistem Akaun Guna MS Excel ◄◄
Share Button

, , , ,

16 Responses to Hari Ibu 365 Hari

  1. azmanisma May 14, 2012 at 2:13 pm #

    Ada pendapat yg berbeza2..bagi saya nawaitu tu penting,dan sambutan kita bukan serupa depa sambut.

    • azwan May 14, 2012 at 4:33 pm #

      betul tu man, niat yang penting

  2. Izzuddin Fauzi May 14, 2012 at 2:44 pm #

    Raikan ibu bukan raikan hari… :D

    • azwan May 14, 2012 at 4:33 pm #

      hari-hari, hari ibu

  3. suri May 14, 2012 at 3:05 pm #

    salam..
    kasih ibu mmg buat hati akab bhgia..doa kami moga ibu2 akans ihat sentiasa..bagi tiada doa jang d lupa walau sekali..

    selamat hri ibu.comel pi dlm tuh heee. ;)

    • azwan May 14, 2012 at 4:35 pm #

      suri pun seorang ibu kan. selamat hari ibu
      pic tu masa si kecik tu umur 5 bulan, dia duduk diam je dengan neneknya dalam tu. tapi sekarang dah tak nak duduk macam tu

  4. suri May 14, 2012 at 3:06 pm #

    bahagia si anak duk di dlm kain balik dukungan ibu

    • azwan May 14, 2012 at 4:35 pm #

      dah susah nak jumpa orang yang buat macam tu. itu gambar mak n cucunya yang nakal :)

  5. gnesop May 14, 2012 at 4:30 pm #

    boleh sambut tp kenapa pilih 14 mei? kenapa ikut tarikh org bukan islam bukan?
    seperti bro kata sambung setahun dan tiap2 hari wish.. heheheh

    • azwan May 16, 2012 at 11:10 am #

      betul tu. kita set kan lah sendiri berapa hari bulan nak sambut hari ibu. atau pun kita sambut hari-hari je.

      tunggu lak hari ayah

  6. Juan May 15, 2012 at 2:13 am #

    selamat hari ibu

  7. Jebeng Otai™ May 15, 2012 at 9:34 am #

    jika sy tahu setakat mana umur sy..sy akan sambutnya hari2.. :)

    • azwan May 16, 2012 at 11:11 am #

      betul tu..sambut je hari-hari

  8. Cikgu Hairul May 15, 2012 at 11:03 am #

    jom telefon ibu dua hari sekali.

    • azwan May 16, 2012 at 11:12 am #

      kalau aku call mak aku 2 hari sekali, nanti dia pelik. tak pernah lak buat sebelum ini. seminggu sekali pun dah kira bagus. tapi memang lebih baik macam yang cikgu cadangkan tu

      selamat hari guru

  9. titan May 15, 2012 at 8:55 pm #

    hehe..setuju. sangat setuju.

Leave a Reply

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing