Hari Ibu 365 Hari

Share Button

image

Ada yang kata, tak boleh sambut hari ibu atas sebab tertentu. Tapi kalau niat kita nak meraikan ibu sendiri pun salah ke?

Apa yang penting ialah niat. Kalau niat nak meraikan ibu sendiri apa salahnya. Dalam 1 tahun, cuma 1 hari je digunakan untuk meraikan ibu dengan special. Tak salah kan?

Bagi yang masih ada ibu, hargailah dirinya sebaik munkin. Bahagiakan lah dirinya, hidup anda juga akan bahgia.

Selamat hari ibu buat semua ibu-ibu di dunia ini.

Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan ?
Share Button

Comments

  1. says

    salam..
    kasih ibu mmg buat hati akab bhgia..doa kami moga ibu2 akans ihat sentiasa..bagi tiada doa jang d lupa walau sekali..

    selamat hri ibu.comel pi dlm tuh heee. ;)

    • says

      suri pun seorang ibu kan. selamat hari ibu
      pic tu masa si kecik tu umur 5 bulan, dia duduk diam je dengan neneknya dalam tu. tapi sekarang dah tak nak duduk macam tu

  2. says

    boleh sambut tp kenapa pilih 14 mei? kenapa ikut tarikh org bukan islam bukan?
    seperti bro kata sambung setahun dan tiap2 hari wish.. heheheh

    • says

      betul tu. kita set kan lah sendiri berapa hari bulan nak sambut hari ibu. atau pun kita sambut hari-hari je.

      tunggu lak hari ayah

    • says

      kalau aku call mak aku 2 hari sekali, nanti dia pelik. tak pernah lak buat sebelum ini. seminggu sekali pun dah kira bagus. tapi memang lebih baik macam yang cikgu cadangkan tu

      selamat hari guru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing