Petua Memujuk Awek Yang Merajuk

Share Button

awek merajuk,awek cantik,tips
Berikut adalah beberapa tips dan petua untuk lelaki memujuk awek atau teman wanita yang sedang merajuk. Merajuk adalah salah satu sifat yang memang ada pada setiap wanita. Kita sebagai lelaki perlu tahu teknik dan tektik yang sesuai ketika menghadapi situasi itu

Keberkesanan tips dan petua ini adalah tidak dapat disahkan oleh mana2 pakar sakit tuan atau sakit puan. Ianya bergantung kepada banyak faktor, antaranya tahap merajuk, tahap ketampanan anda dan juga munkin kandungan hormon dalam badan.
So, penggunaan tips dan petua ini tidak dijamin keberkesanannya.

1. Bila awek mula mengamuk baling-baling barang
– Cuba anda sambut apa yang dia baling. Inilah masanya anda nak tunjuk kepantasan dan kehebatan menjadi goal keeper. Tidak sia-sia selalu jadi keaper masa main futsal

2. Bile awek mula menjerit tak pasal-pasal menengking, membebel tanpa henti
– Anda menyanyilah sekuat hati dengan penuh perasaan mengikut melodi sebenar penyanyi asal. Inilah masanya untuk anda menunjukkan suara anda sehebat Faizal Tahir,Tomok atau pun Black (Mentor)

3. Bile awek anda tenung macam nak telan (garang arh konon!)
– Anda senyum jek pandang si dia! Inilah masenya anda tunjuk betapa comelnyer muka anda ketika senyum!

4. Bile awek anda ambil semua barang2 dia ala2 nak lari dari rumah.
– Tolonglah kemaskan barang² dia bersama-sama. Ambil semua barang² dia masukkan dalam plastik sampah kaler itam tuh. Inilah masanya untuk anda tunjuk betapa rajinya, ringan tulang dan mempunyai semangat bergotong royong serta suka bantu membantu.

►► Hebat ! Sistem Akaun Guna MS Excel ◄◄

5. Bile awek menangis akibat terlalu marah dan sakit hati hingga mengalirkan airmata
– Anda ketawalah berdekah² hingga terguling². Inilah masanya untuk anda buktikan bahawa anda sedang berusaha membuatkan si dia gembira ketika dia sedang berduka, sedih Dan terluka!

Selamat mencuba.

source : sweetpreciousheart

► Rahsia Bisnes Usahawan Tudung Berjaya ◄
Share Button

Comments

  1. hairry harris says

    saya ada masalah dgn gf saya,,,
    saya dah sms tau kol tp dia tak jwap..
    so mcm mna nak pujuk klau begitu aikkkk???

    • says

      biarkan dulu dia merajuk hairry. berikan dia ruang untuk merajuk dengan anda. bila dah sejuk sikit, munkin 2,3 hari baru lah call dia balik. kalau betul dia memang sayangkan ko, sikit hari lagi dia lak yang cari ko. sabar je..ok.

  2. says

    sye ad masalah ngan gf sye.kami becinte da 6 tahun.tp sejak ahir2 n dy mula wt perangai..dy cry laki len
    dy tinggal kan sye tape sebab..
    betape hancurnye haty sye..

    • says

      susah masalah putera syah ni. ada lah tu perkara yang syah buat tanpa disedari telah membuatkan si dia marah. atau munkin dia dah mula bosan dengan hubungan anda. kalau dah bercinta lama sangat sampai 6 tahun munkin akan timbul rasa bosan

  3. Mirol Playboy says

    Hei,,bro,,aku pakai tips ko yang bawaj sekali,,aper yang kau suruh suka berguling guling depan dia,,awek aku teros terajang,,sakit belakang doa sepak,,dah tuh dia siap maki maki aku pulak,,kauni,,kalau tak pandai bagi tipss,,bagi kau jangan sebarkan ajaran ajaran sesat kau tu broo,,meh biar aku oulak ajar,,kau macam mana nak memujuk awek..

    • says

      memang konfem tak ada harapan kalau ikut petua atas tu. sebetulnya nak memujuk setiap girls ni berbeza-beza. hanya anda yang mengenali teman wanita anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing