Petua Memujuk Awek Yang Merajuk

Share Button

awek merajuk,awek cantik,tips
Berikut adalah beberapa tips dan petua untuk lelaki memujuk awek atau teman wanita yang sedang merajuk. Merajuk adalah salah satu sifat yang memang ada pada setiap wanita. Kita sebagai lelaki perlu tahu teknik dan tektik yang sesuai ketika menghadapi situasi itu

Keberkesanan tips dan petua ini adalah tidak dapat disahkan oleh mana2 pakar sakit tuan atau sakit puan. Ianya bergantung kepada banyak faktor, antaranya tahap merajuk, tahap ketampanan anda dan juga munkin kandungan hormon dalam badan.
So, penggunaan tips dan petua ini tidak dijamin keberkesanannya.

1. Bila awek mula mengamuk baling-baling barang
– Cuba anda sambut apa yang dia baling. Inilah masanya anda nak tunjuk kepantasan dan kehebatan menjadi goal keeper. Tidak sia-sia selalu jadi keaper masa main futsal

2. Bile awek mula menjerit tak pasal-pasal menengking, membebel tanpa henti
– Anda menyanyilah sekuat hati dengan penuh perasaan mengikut melodi sebenar penyanyi asal. Inilah masanya untuk anda menunjukkan suara anda sehebat Faizal Tahir,Tomok atau pun Black (Mentor)

3. Bile awek anda tenung macam nak telan (garang arh konon!)
– Anda senyum jek pandang si dia! Inilah masenya anda tunjuk betapa comelnyer muka anda ketika senyum!

4. Bile awek anda ambil semua barang2 dia ala2 nak lari dari rumah.
– Tolonglah kemaskan barang² dia bersama-sama. Ambil semua barang² dia masukkan dalam plastik sampah kaler itam tuh. Inilah masanya untuk anda tunjuk betapa rajinya, ringan tulang dan mempunyai semangat bergotong royong serta suka bantu membantu.

►► Hebat ! Sistem Akaun Guna MS Excel ◄◄

5. Bile awek menangis akibat terlalu marah dan sakit hati hingga mengalirkan airmata
– Anda ketawalah berdekah² hingga terguling². Inilah masanya untuk anda buktikan bahawa anda sedang berusaha membuatkan si dia gembira ketika dia sedang berduka, sedih Dan terluka!

Selamat mencuba.

source : sweetpreciousheart

► Rahsia Bisnes Usahawan Tudung Berjaya ◄
Share Button

, , , , ,

23 Responses to Petua Memujuk Awek Yang Merajuk

  1. azizan4444 December 28, 2009 at 10:56 pm #

    memang menarik bro.yg 1st tu klu awek baling yg soft ley kot nk smbut..yg keras sah aku x sambut..haha

    • azwan December 29, 2009 at 9:51 am #

      lebih elok dia baling benda-benda yang keras. bila ko dapat tangkap akan lebih menampakkan kehebatan ko.hahah….

  2. poji May 22, 2010 at 1:25 pm #

    tu pun kira bertuah dia x baling buah durian.. lau x, ko tangkap la durian tu

    • azwan May 25, 2010 at 8:07 am #

      durian…
      gile lah. memang aku akan cuba tangkap juga. lepastu kupas kulitnya, makan isinya. bijinya aku baling kat dia balik. hahaha… :)

      • redfar May 1, 2011 at 11:17 pm #

        biji durian dia tanam pastu bagi berbuah banyak baling lagi.. haha..

        • azwan May 2, 2011 at 10:23 am #

          main baling-bling biji durian je lah ni..

  3. hakim June 25, 2010 at 9:30 pm #

    ermm….aq cuba dulu….lw berjaya….cayok2..

    • azwan June 26, 2010 at 1:14 pm #

      semoga berjaya

  4. zulL August 28, 2010 at 1:24 pm #

    hahahahaa..
    memang gemPak le..
    LIKE…
    “peaCe”

    • azwan August 28, 2010 at 11:07 pm #

      kalau ada masalah dengan teman wanita, boleh lah amalkan petua ini :)

  5. aziz matzin January 13, 2011 at 11:40 am #

    aq lbih baek aq sambut brang wak ye baling n baling kt ye balik..kte main perang.bwu best kit……..

    • azwan January 13, 2011 at 12:20 pm #

      main sambut-sambut eh…hehe..best :)

  6. hairry harris January 15, 2011 at 11:18 am #

    saya ada masalah dgn gf saya,,,
    saya dah sms tau kol tp dia tak jwap..
    so mcm mna nak pujuk klau begitu aikkkk???

    • azwan January 16, 2011 at 4:26 pm #

      biarkan dulu dia merajuk hairry. berikan dia ruang untuk merajuk dengan anda. bila dah sejuk sikit, munkin 2,3 hari baru lah call dia balik. kalau betul dia memang sayangkan ko, sikit hari lagi dia lak yang cari ko. sabar je..ok.

  7. Chie January 15, 2011 at 11:28 am #

    sapa yg ble tlng saya yahhh

  8. putera syah March 18, 2011 at 9:33 pm #

    sye ad masalah ngan gf sye.kami becinte da 6 tahun.tp sejak ahir2 n dy mula wt perangai..dy cry laki len
    dy tinggal kan sye tape sebab..
    betape hancurnye haty sye..

    • azwan March 18, 2011 at 10:19 pm #

      susah masalah putera syah ni. ada lah tu perkara yang syah buat tanpa disedari telah membuatkan si dia marah. atau munkin dia dah mula bosan dengan hubungan anda. kalau dah bercinta lama sangat sampai 6 tahun munkin akan timbul rasa bosan

  9. titan April 24, 2011 at 1:37 am #

    setuju. Kena ikut nih. Idea bernas.

    • azwan April 27, 2011 at 10:31 am #

      jangan di ikut sangat. ini sekadar cadangan. he..

  10. Mirol Playboy April 29, 2011 at 8:37 pm #

    Hei,,bro,,aku pakai tips ko yang bawaj sekali,,aper yang kau suruh suka berguling guling depan dia,,awek aku teros terajang,,sakit belakang doa sepak,,dah tuh dia siap maki maki aku pulak,,kauni,,kalau tak pandai bagi tipss,,bagi kau jangan sebarkan ajaran ajaran sesat kau tu broo,,meh biar aku oulak ajar,,kau macam mana nak memujuk awek..

    • azwan May 2, 2011 at 10:14 am #

      maaf kerana tips ni tak berkesan kepada kamu :)

  11. nasrul haziq September 10, 2011 at 12:40 am #

    saya ada masalah dengan gf saye . dia susah sngat nk pujuk . kalau ikut petua diatas tu . konferm lah mintak putus . tolong bagi petua yg laen

    • azwan September 12, 2011 at 4:12 pm #

      memang konfem tak ada harapan kalau ikut petua atas tu. sebetulnya nak memujuk setiap girls ni berbeza-beza. hanya anda yang mengenali teman wanita anda.

Leave a Reply

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing