Bercuti Di Bagan Lalang, Sepang

Share Button

Sudahkah anda membawa anak2 anda bercuti, jika belum segeralah mengambil cuti dan bawa mereka berjalan2 makan angin. Ala, bercuti tidak semestinya kena pergi jauh, hong kong ke, new york ke, cameron highland ke, apa yang penting ialah keluar bersama2 keluarga anda dari sarang rumah yang anda tinggal sekarang untuk seketika.

Aku cakap macam aku dah berkeluarga la pulak.haha…

Bagi yang duduk disekitar lembah klang pasti sudah tahu macam mana nak pergi ke bagan lalang sepang kan. So entry kali ini adalah bukan untuk anda. Entry kali ini adalah untuk mereka yang tak pernah sampai dan teringin untuk pergi ke sepang.

Cara ke sana :
1. Anda kena tahu jalan ke KLIA > LCCT > Sepang F1 circuit
2. Follow je sign board ke Sepang Gold Coast
3. Jumpa persimpangan bandar Enstek masuk ke kanan.
4. Terus je sehingga jumpa persimpangan felda LBJ. Tapi jangan masuk simpang tu
5. Terus sehingga jumpa masjid, shell dan simpang 3 traffic light.
6. Masuk ke kanan, dan terus je lagi. Akan masuk ke pekan sg pelek sekejap, tapi jangan masuk mana2 simpang.
7. Seterusnya anda ikut je signboard ke Sepang Gold Coast.

Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan ?

Jangan risau jika anda kesesatan, kerana banyak tanda jalan yang akan menunjukkan arah ke sana.

Aku pernah kesana buat survey untuk gathering kelas aku. Tapi sampai ke hari ni tak jadi gak gathering tu. Ada chalet yang aku rasakan cantik dan sesuai untuk event macam tu (berkumpul ramai2)
Harga yang ditawarkan juga amat berpatutan, kalau tak salah aku RM110 satu malam. Jika anda berminat boleh menghubungi no telefon yang tertera pada signboard chalet tu.

Untuk lebih gambar klik sini

Belajar Asas Cetak T-Shirt Dengan Mudah !

Lazada Malaysia
Share Button

Comments

    • says

      kepada sesiapa yang ingin mendapatkan khidmat pemandu pelancong. boleh hubungi jaws..heh..
      memang best pun main layang2. hari tu aku datang ramai je yang main. maklum la, angin kuat..

    • says

      memang kurang cantik la
      pantai barat malaysia ni mana ada yang cantik, sbb pantai sebelah barat adalah jenis berselut/berlumpur.
      sini juga adalah selat melaka. dimana selat melaka adalah selat paling sibuk didunia yang di lalui berbagai jenis kapal.
      cewah..mcam cikgu geografi lak aku.hehe..

  1. says

    Saya ni pun tengah bercadang nak ke sana gak cuti sekolah ni. Tengah survey2 chalet yang berpatutan. Bagan Lalang Beach resort tu ok ke?

    • says

      salam fieznur.
      meletakkan iklan di sini eh. semoga blog ini dapat membantu perniagaan anda tu. tapi kalau diberikan komisyen lagi cantikkk…heh..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing