Berapa nilai blog anda?

Share Button

blogger boy,blogMunkin benda ini dah lama dijumpai oleh blogger yang dah lama berada dalam dunia blogging.

Tapi aku sekadar ingin berkongsi untuk blogger yang tak tahu lagi pasal kewujudan satu web yang memberitahu anda tentang nilai blog anda. So buat blogger yang dah tahu jangan lah kata aku ni ketinggalan zaman.

Blog ibarat rumah bagi setiap blogger dalam dunia internet. Dalam blog itu lah masing-masing melahirkan apa yang dirasa, meletakkan blog widgets, pasang blog software bagi menambah baik, me-renovate dengan segala macam hal. Nak lebih cantik, nak lebih happening, nak lebih banyak iklan atau nak lebih laju. Ibarat rumah sendiri lah, boleh buat apa je. Rumah aku, ko sibuk apa hal..

Berapakah nilai blog anda jika ianya boleh ditaksirkan dalam nilai Ringgit Malaysia?
nilai,ringgit malaysia
Blog AzwanAnuar.com hanya bernilai RM86, 807.73. Murahnya blog aku ni.hehe.. Kedudukan dalam senarai laman web di Malaysia ialah di tangga ke 4,879. Gila banyak tangga aku nak kena daki kalau nak jadi no. 1. Kedudukan dalam dunia pula lagi lah jauh 604,394

Satu lagi blog aku,blog pertama yang aku wujudkan dalam dunia internet, blog tentang dunia sukan wandisini.net hanya bernilai RM29,046.40. Lagi murah. (Jangan gelak..aku tumbuk nanti) Ianya berada di tangga ke 15,325 senarai laman web di Malaysia. Dalam kedudukan dunia lagi lah banyak, malas nak bagi tahu.

Kalau lah AzwanAnuar.com ni ada orang gila nak beli dan sanggup bayar dengan harga yang tinggi macam itu kat aku. Aku dengan tangan terbuka menerima tawaran tersebut. Amik je lah dan aku akan sponser makan tengah hari selama 2 hari kepada readers aku.

►► Hebat ! Sistem Akaun Guna MS Excel ◄◄

Mari kita bandingkan harga blog anda dengan AzwanAnuar.com? klik kat badge atas tu.

► Rahsia Bisnes Usahawan Tudung Berjaya ◄

Sesiapa yang mempunyai harga blog yang lebih rendah sahaja dibenarkan untuk memberikan komen dibawah dan menyatakan nilai blog nya…Lebih mahal dari AzwanAnuar.com aku delete..hahahaa…

Share Button

15 Responses to Berapa nilai blog anda?

  1. suri January 15, 2011 at 12:20 am #

    haaaa.. suri mash baru lagi hiii rasanya tak cecah lagi ke tahap bro huu.. hula hoop.. tang tu juga pusing2nya ;)

    • azwan January 16, 2011 at 5:17 pm #

      ye ke?? suri tipu ni. baik mengaku berapa nilai blog cahayacinta.com itu

  2. rockinsudu January 15, 2011 at 8:14 pm #

    klaw jual boleh beli kate dah neyh. hehe

    • azwan January 16, 2011 at 4:18 pm #

      bukan kereta je. rumah kos rendah pun boleh beli gak.
      berapa nilai blog ko?

      • rockinsudu January 16, 2011 at 4:22 pm #

        aku nye RM 95,727. nk beli inspira la. hehe

        • azwan January 16, 2011 at 5:02 pm #

          ahh..ko punya lagi mahal..cis..pergi main jauh-jauh..
          tambah sikit lagi je beli evo X terus.hehe…

          • rockinsudu January 16, 2011 at 5:04 pm #

            hahaa. xpe la. beli body kit je. haha

  3. zik January 17, 2011 at 4:19 pm #

    hurm murahnya blog aku….. berapa k jer… huhu.. sampai hati :-(

    • azwan January 17, 2011 at 4:36 pm #

      tipu gak..ko pun sama macam suri tipu…blog aku je murah :(

  4. donny January 18, 2011 at 2:02 am #

    belom pernah try benda ni Azwan,nak cuba gak..

  5. donny January 18, 2011 at 2:05 am #

    dah cek tadi,my blog is worth RM260,88o.. fuh banyak tu

    • azwan January 18, 2011 at 12:13 pm #

      wah..boleh beli kapal terbang tu donny. kalau boleh di cashkan, sudah pasti ko jutawan.

  6. Dasril Iteza March 27, 2013 at 12:01 am #

    sayangnye bizinformation sekarang dah shutdown ;(

    • azwan March 27, 2013 at 9:49 am #

      dah tutup eh..lama tak bukak

Leave a Reply

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing