Berapa nilai blog anda?

Share Button

blogger boy,blogMunkin benda ini dah lama dijumpai oleh blogger yang dah lama berada dalam dunia blogging.

Tapi aku sekadar ingin berkongsi untuk blogger yang tak tahu lagi pasal kewujudan satu web yang memberitahu anda tentang nilai blog anda. So buat blogger yang dah tahu jangan lah kata aku ni ketinggalan zaman.

Blog ibarat rumah bagi setiap blogger dalam dunia internet. Dalam blog itu lah masing-masing melahirkan apa yang dirasa, meletakkan blog widgets, pasang blog software bagi menambah baik, me-renovate dengan segala macam hal. Nak lebih cantik, nak lebih happening, nak lebih banyak iklan atau nak lebih laju. Ibarat rumah sendiri lah, boleh buat apa je. Rumah aku, ko sibuk apa hal..

Berapakah nilai blog anda jika ianya boleh ditaksirkan dalam nilai Ringgit Malaysia?
nilai,ringgit malaysia
Blog AzwanAnuar.com hanya bernilai RM86, 807.73. Murahnya blog aku ni.hehe.. Kedudukan dalam senarai laman web di Malaysia ialah di tangga ke 4,879. Gila banyak tangga aku nak kena daki kalau nak jadi no. 1. Kedudukan dalam dunia pula lagi lah jauh 604,394

Satu lagi blog aku,blog pertama yang aku wujudkan dalam dunia internet, blog tentang dunia sukan wandisini.net hanya bernilai RM29,046.40. Lagi murah. (Jangan gelak..aku tumbuk nanti) Ianya berada di tangga ke 15,325 senarai laman web di Malaysia. Dalam kedudukan dunia lagi lah banyak, malas nak bagi tahu.

Kalau lah AzwanAnuar.com ni ada orang gila nak beli dan sanggup bayar dengan harga yang tinggi macam itu kat aku. Aku dengan tangan terbuka menerima tawaran tersebut. Amik je lah dan aku akan sponser makan tengah hari selama 2 hari kepada readers aku.

Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan ?

Mari kita bandingkan harga blog anda dengan AzwanAnuar.com? klik kat badge atas tu.

Belajar Asas Cetak T-Shirt Dengan Mudah !

Sesiapa yang mempunyai harga blog yang lebih rendah sahaja dibenarkan untuk memberikan komen dibawah dan menyatakan nilai blog nya…Lebih mahal dari AzwanAnuar.com aku delete..hahahaa…

Share Button

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing